Monday, May 28, 2012

sambut besday same2

eeemmmmm smlm 27 mei seperti yang dijanjikan.....MR MSBN datang IPOH nk smbut bezday same2.....
epy sgt,,,tapppppiii yang xsuke time nk anta die g MEDAN GOPENG tukar jd sedih........
sehari suntuk spend time together gether....

1st time sambut ngan che abg.......slame nie kite sambut ngan family n kwan2 jer.....
but almost time with ngan family jer la......bwu sekali ngan kawan2.....

g beli kek makan kat marry brown.......
eeemmmm nk duk atas kusi buai 2...tapi xde kosong...... =(
sweet memory kot smlm.....cgt2.....
thank to mama n abah sb benarkan MR MSBN datang cn.........


muke somellll dier.......hu3...


inilaaaa sayaaaa ape adennyyyeee......

lpas mkn kek kteowng g GUNUNG LANG........huhuhu....pening nek bot.....berhayun2......


suke cgt amik gambar duk cm 2...ishkkk3......




kusyukkkk nau bagi makan ikan....ciap wat 'bunyi ikan' ag.....nk dengar ag bleh wat???????


berehat sebentar bersama kit kat....kih3...


bulatnyer muka anak EN IBRAHIM N PN MEK BIDAH nie......ish3


hhhhheeeeeeerrrrmmmmm........ 

xtahu ah bile plak bleh jumpe.......hhhheeerrrmmmm =(

Sunday, May 20, 2012

epy besday my sayammmmmm.........







BESDAY BOYYYYYYY........


epy besday yang ke 22 abg....!!!!!!!!!!

semoga abg di panjangkan umo n di murahkan rezki.....
klau ikut hijrah besday abg xmasuk ag...
24 SYAWAL 1410H = 20 MEI 1990
huhuhuuhu =)
nanti abg datang cn kite sambut besday kite same2 yer......



with lot of


NOR AMIRA ATHILA BINTI IBRAHIM



tambah ckit......20.5.2012 @ 12.30 pm huhuhuhuhu
tadi kite tepom mak.........
macam rahsia dapat korekkkk...kih3...
jgn marah
emmmmmmmmmm upenyer awk lahir 5 minit sebelum isyak....nie mak yang ckp yer....
malam nie mak ckp mak tepom.... =)













Thursday, May 17, 2012

single......


ye....bukan milik saya selagi tiada AKAD NIKAH antara kita.....
betul masih BUJANG kerana tiada surat nikah yang mengikat kita.....
tapi perasaan cemburu tu tetap hadir.....
dan hati tetap tersentap.... =(


sebab hati saya da sayang......sangat2.....


kerana dalam perhubungan yang ikhlas kerana ALLAH tiada perkataan MEMAKSA.....
dan saya tidak terpaksa untuk mencintai n menyayangi awk.....



dan saya memohon


sekiranya kebebasan awk telah saya sekat....
saya tahu bukan hak saya...... =(











Tuesday, May 15, 2012

bismillahirahmanirrahim.......

YA ALLAH jika telah kau tetapkan die menjadi imamku.....
tetapkan la hati kami supaya bertaut antara satu sama len YA ALLAH.....
percepatkanlah kami berada dalam keredhaanMU YA ALLAH......
semoga kami boleh bersama-sama menuju SYURGAMU.....
sesungguhnya redha dan restu MU amat kami perlukan.......




YA ALLAH mungkin rasa sayang ini nmpak mudah.....
tapi rasa yaang aku simpan ini hanya KAU yang ketahui betapa besarnya ia.....


YA ALLAH kuatkanlah hati kami.... teguhkanlah iman kami......
penuhkanlah hati kami dengan kasih sayang keranaMU YA ALLAH.... 



teguhkan hatiku sebagai mana teguhny hari-hari ZULAIKHA menunggu YUSUF..... aminnn...... =(


P/S : semakin hari semakin takut untuk mengadapi kenyataan jika aku perlu kehilangannya.....
jauhkanla aku dari perkara itu..... =(


Sunday, May 13, 2012

hari ibu!!!!!!!

hari-hari merupakan hari ibu buatku.....
mama.....

MEK BIDAH BINTI MAT AIL......

ma along adik bradik sayang cgt kat ma.......xde yang dapat gantikan tempat ma dalam hati kami......
u r the most wonderful mother in the world ma.......

ma,
kehadiranmu tiada galang gantinye dalam hati kami ma......
pengorbananmu mengandung,melahir dan menjaga kami sehingga kini...sehingga kami menjadi seorang insan berguna tidak dapat kami balas ma.......
ma along tau mcmne payahnyer ma nk lahirkan along dlu ma.......
along penah tengok ma macam mne seorang ibu nk melahirkan anak dengan mata sendiri ma.....
bagaimana ma mempertarungkan nyawa ma bagi untuk melihat kami lair ke dunia.....

maaaaaa........along sangat rindukan maa.....
ma along sayangkan ma....along xsabar nk blik umah nak peluk ma...nak cium ma......




mama....

ibu.. kasih sayang mu tiada batasnya..
ibu.. aku merindui belaian mu..
ibu.. siapalah aku didunia ini sekiranya engkau tiada..
ibu.. kesabaran mu tiada penghujungnya..
ibu.. terima kasih kerana telah melahirkan ku walaupun engkau bertarung nyawa demi melahirkan ku,, engkau tetap menjalani nya dengan rasa sabar..!!
ibu.. terima kasih kerana telah jaga ku dengan penuh belaian kasih sayang tanpa berbelah bahagi..
ibu.. aku tahu jikalau engkau memarahi ku ia kerana engkau sayangkan ku..
ibu.. engkau selalu ada disaat ku memerlukan mu..
ibu.. engkaulah orang yg tabah menghadapi kerenah ku..
ibu.. engkaulah segala-galanya bagi ku.. ❤






Friday, May 11, 2012

kerana sayang......




sayang......
kerananya aq akan bertahan.....
kerananya aq kuatkan semangat.....
kerananya aq tetap menanti....

sayang....
perasaan yang hadir kepadanya...
semakin hari semakin dalam.....
semakin lama semakin tebal....
tanpa pernah jemu....
walaupom sesaat jua......
dan walaupom jika suatu ari nanti
da tiade rasa dari 'die' untuk aq..... =(



p/s : semoga ALLAH SWT mengekalkan perasaan ini sehingga aq menutup mata....begitu juga dengan 'die'..... =(










Wednesday, May 9, 2012

buat bakal IMAMKU!!!!!!!!!




saya la insan yang banyak kekurangan.......
yang berimpian menjadi zaujahmu.......
dan sama2 menjejaki syurga ALLAH SWT........





Monday, May 7, 2012

RINDU!!!!!!!

assalamualaikum.......


ma abah indu nyer along kat umah.......NAK BALIK UMAH!!!!!!!!!
maila jemput along kat PERAK nia.....huhuhuhhu =(
eeeemmmmmmm ma stress cgt skang nie........
dengan nk exm nyer......
tapi paper MEDICAL along dapat wat......suke cgt.....
dengan lancarnyer menulis cmpai xsedar abis mse,tapi xtahu ah cmner MARKAh yang akan diberikan...kih3 =)
eeemmmm SEBULAN  ag bru along dapat BALIK........
LAMBATNYER agg.....=(

RINDUNYER KAT MA,ABAH,ADIK2, n SHAWAL...........




tiap2 malam xle tidur asyik teringat kat DOWANG jer...... =(
semalam pom cm tu jgak......mcm2 da wat....tetap xle nk TIDUR gak......
last2 entah kul bape tetdo........dengan linangan air mata....huhuhu =(
nasib bek en.hati tolong kejut mse subuh tadi klau x mungkin terlajak...........
bgun2 jer kepala berpusing jer.....cm nk pecah pom ade......tapi tetap kene gagahkn diri gak bgun tunaikan SURUHAN ALLAH SWT.... =)


macam2 kan saya nie......hhheeerrrmmmm saya nk wat cmner........ =(



abg,pillow kite da ciap........ade ngan ya skang....nk tengok x?????
jap yer...........








p/s : en.hati awk nk datang amik ke nk ya pos???????
datang amik la....kan nk sambut besday same2....kn....kn.... =)




Thursday, May 3, 2012

besday........

assalamualaikum......
tarikh 3 mei 2012 @ 1.15pm tdi genap umo 21 tahun.........
eeeemmmmm trase takut lak nk hadapi umo yang makin lame makin meningkat.....
xnk....xnk....xnk..... huhuhuhu
eeeemmmmmmmmm tapi nk wat cmner mase tetap berjalan dan bumi tetap berputar......

trime kasih kepada family n c.abang saya......huhuhuhuhuhu
awl2 ag da wish..........sayammmm sangat kat korang......
n terima ksih sb sntiase berada di samping NOR AMIRA ATHILA BINTI IBRAHIM......
ma abah....terima ksih atas hadiah2 untuk along tu.......
adik2 long time kasih sebab maasihhh ingt kat along korang nie......

abg ( mr.msbn ) time kasih sb wat post kat bawah nie.......blog nie kan da jd blog KITA.....
pada kul 7.02 am..... =)
hadiah yang abg nk bg kat ya tu ya claim mase abg datang 26hb nie yer.......
mase tu kite sambut besday kite same2 yer......

xlupe kat mak sedara kite......thx sbb jge along kat cn....hehehehe
kawan2 plak....time kasih sebab massih ingt kat along......huhuhuhu
malam semalam ag....jasa roomate n toiletmate yang nk simbah saya ngan air.....huhuhuhu
kwan2 yang rapat len thx sb ingt....
kawan2 kelas lak......thx byak2.....

tapi dalam senyum sambut ari lahir yang ke-21,c.abg saya sakit lak.......hhheerrrrmmmm
mata kiri kite asyik bergerak jer....owg ckp ade mende buruk nk jd ataupom kite nk ngis......
eeemmmm tepom ma abah alhmdllh dorang ok.....c.abg lak yang sakit......pastu degil xnk mkn ubat.....
xtahula ape yang saya pikir cmpai pakai selipar pom bleh len sebelah......tergolek2 mak sedara kite ketawa....kite wsau tau x......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

video
waktu berjalan tiada henti....
mengeringi rembulan dan mentari.....
yang terbit tengelam setiap hari.....
menginringgi usiamu bertambah dari hari ke hari....
hingga saat ni...
semoga mu diberkati........
SELAMAT HARI JADI....... :)

Tuesday, May 1, 2012

permata yang dicari......


ye......pemata yang di cari????????????
da jumpe ke blom yer???????
hhhheeeerrrrmmmmm saya ase saya da jumpe tapi saya xpasti bagi pihak sebelah ag...
mungkin ade yang lebih bek menunggu die......
hhheeeerrrrmmmmmm =(

entah mengape saya makin jauh plak saya ngan permata berlian tu....
mungkin jarak yang memisah atau ade sesuatu yang berlaku menyebabkan keadaan mnjadi begini?????
kejadian tue ker?????hhheeerrrrmmmm entah ah =(

jadikan pedoman ok wahai cik athila sayang.....!!!!!
jgn ulangi ag....
dan tetap la berpegang dengan janji yang dibuat....
saya tau diri saya bleh lakukan.......hhheeerrrrmmmm walau sesukar mana pom keadaan akan cik athila pertahankan..... =(